måndag 25 maj 2009

Aventyrsdagar i Rishikesh

Efter det hektiska livet i Varanasi har vi nu flyttat oss at nordost till Rishikesh. Har ar fullt av indiska turister eftersom staden ar helig for hinduer och fylld av tempel. Har ar ocksa fullt av vasterlandska turister som mest ar pa jakt efter sig sjalva. Yoga och meditation verkar tydligen vara grejen for att lyckas med det enligt manga.

Istallet for att syssla med sadant gjorde vi igar nagot helt annat namligen nagot sa otippat som att rafta pa Gagnes. Det var sjukt kul. Tusen ganger battre an colorado och flumride pa liseberg sa ni kan tanka er. Vi badade i floden ocksa. Dar lag vi och flot i samma flod som liken ligger och flyter i ett antal mil bort. En konstig kansla. Har uppe ar hon dock ren den heliga modern aven om det inte ser ut sa. Eftermiddagen spenderade vi med att leta upp det ashram dar Beatles fann sin spiritualitet 1968. Vi tror att vi hittade det.

Idag var vi pa safari men vi blev utan bade elefanter och tigrar till allas besvikelse. Om vi hade vetat det i forvag hade vi nog overvagt att inte stiga upp halv fem imorse.

Anne och Sara, Rishikesh, Uttarkand, Indien

3 kommentarer:

  1. wow wow wow! Det låter strålande fantastiskt. Tur ju.

    Med risk för att låta tjatig: bild snälla? en liten liiten en så vi får se hur ni ser ut. Snälla snälla då!?

    PUSS kärlek och färskpotatis

    SvaraRadera
  2. åh damn!
    jag hoppades på elefanter.

    fortsätt akta er för stormarna.
    jag blir så orolig.
    drömmer om er varje natt.
    om hur ni hittar er själva, fast varandra och byter personlighet. det är ganska konstigt faktiskt.

    vi längtar längtar längtar!

    SvaraRadera
  3. Älskad och saknad. Sara, jag vill att du kommer till mej istället för indien. Men det var skönt att titta in här och se att ni lever och har det bra.

    Pussar och kramar från Mia

    SvaraRadera