måndag 15 juni 2009

Staden vi aldrig lamnade

Vi var pa vag harifran, Dharamasala alltsa, men det bidde inte riktigt sa.
Efter en kvart pa bussen, en underlig magkansla, illamaende, lite tarar efter ett farval och ett spontant ryck slangde vi oss av bussen da den stannat for paus. Sara kastade sig upp pa busstaket och hamtade vara vaskor. Vad gor vi? Ska vi stanna? Ska vi aka? Ah, vi stannade.

Snart, mycket snart vantar nya aventyr.

Vi ses snart igen!
Puss Puss
fran
Sara (vid pennan) och Anne, Dharamasala, Indien

söndag 7 juni 2009

Dharamkot

Vi kom ivag fran rishikesh men fastnade igen fast nu i Dharamkot. Skillnaden ar bara att nu vill vi inte ens forsoka aka harifran aven om vi maste vidare snart. Vi hanger hela dagarna med vara nya vanner Henry och Dee, en engelsman och en skotte som vi hittade i Rishikesh. Fyra olika manniskor med helt olika livserfarenheter men som trivs ihop och har kul.

Igar fyllde Henry ar och for att fira gjorde vi en dags trek upp pa ett cirka 2700 meter hogt berg, vilket innebar en hojdstigning pa 1000 meter och en 14 km lang promenad. Pa vagen fick vi folje av Charlie. En liten rod hund som tydligen promenerar upp dar var tredje dag med diverse olika turister. Vi foll alla fyra for honom som furor. Pa kvallen blev vi fulla och dansade till elektro pa ett stalle fullt med fulla indiska man, ett fatal turister och ett helt vardelost ljudsystem. Sara och jag blev patriotiska pa toppen och drog av en nationalsang. Det ar nagonting med att vara ivag hemmifran som drar fram den dar sidan aven om det inte var helt utan att skammas lite. Annars var det en fantastisk dag fylld av randiga rengbagsmossor, spontana sanger och gladje.

Har har vi dessutom hunnit med engelskalektioner med tibetanska flyktingar, momoparty, vattenfalls expeditioner, mat mat mat och lite indisk whisky.

Just nu alskar jag det har och vill inte alls aka harifran. Det skapar ett litet vemod i magen att det ar sa men snart maste vi vidare. Men om vi inte verkar komma hem sa vet ni atminstande var ni skall leta.

love
Anne(vid pennan) och Sara, Dharamkot, Indien